Кошик замовлень
Вибране
+380 93 177 57 71

Положення про обробку та захист персональних даних

Новинки

Останнє оновлення: 29 вересня 2023

Дякуємо за відвідування веб-сайту talvi-ukraine.com (далі - "Сайт"). У нашій політиці конфіденційності ми пояснюємо, які особисті дані ми можемо збирати від вас та як вони будуть використовуватися. Будь ласка, ознайомтеся з цією політикою уважно перед тим, як надавати нам будь-які особисті дані.

1. Сбір і використання особистих даних

1.1 Які дані ми збираємо

Ми можемо збирати наступні особисті дані в процесі взаємодії з Сайтом:

  • Номер телефону
  • Адреса електронної пошти
  • Ім'я та прізвище
  • Адреса доставки або відділення логістичної компанії для доставки
  • Інші дані, які ви нам надасте для виконання замовлення.

Особиста інформація стосується окремого користувача та обробляється в порядку, межах, з метою, визначених в Положенні. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого Сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 Законі України «Про захист персональних даних» та Положенні, уважно ознайомитися з даною Угодою користувача та Положенням, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов Положення про обробку і захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію (персональні дані).

1.2 Використання ваших особистих даних

Ваша особиста інформація, як зазначено вище, надходить до нас безпосередньо від вас та з вашого відома. Коли ви реєструєтесь на нашому Сайті, ми отримуємо інформацію, яку ви нам надаєте. Коли ви приєднуєтесь до промо-акцій, ми збираємо необхідну інформацію для вашої участі, щоб виконати наші зобов'язання перед вами. Коли ви робите замовлення товару, ми збираємо інформацію, яку ви надаєте, щоб оформити та доставити ваше замовлення. Якщо ви надсилаєте нам електронний лист, ми зберігаємо вашу адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти на ваші запити і запити, і так далі.

Ми також постійно збираємо загальну інформацію, коли ви відвідуєте наш Сайт. Цей процес збору інформації відбувається за допомогою технології, відомої як "cookies", яку ми пояснимо нижче.

1.3 Передача даних третім сторонам

Для виконання замовлення ми можемо передавати деякі ваші дані третім сторонам, таким як логістичні компанії або кур'єрські служби. Така передача даних здійснюється виключно з метою виконання вашого замовлення.

2. Використання аналітичних інструментів

Схоже на багато інших компаній, ми використовуємо технологію "cookies" на нашому веб-сайті. "Cookies" - це невеликі фрагменти інформації, які наш Сайт передає на жорсткий диск користувача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює ваші можливості під час використання Інтернету, зберігаючи ваші налаштування під час перегляду конкретного веб-сайту. Важливо зауважити, що "cookies" не містять особистої інформації і не можуть налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.

Під час вашого відвідування нашого Сайту ми можемо розміщувати "cookies" на вашому комп'ютері. Тимчасові "cookies" використовуються для обліку кількості відвідувань нашого Сайту і видаляються після виходу з браузера. Постійні "cookies" можуть зберігатися на вашому комп'ютері за допомогою вашого браузера. Під час реєстрації цей тип "cookies" повідомляє нас, чи ви вже були на нашому Сайті раніше чи це ваш перший візит. Важливо зауважити, що "cookies" не містять особистих даних і можуть бути вимкнуті вами в будь-який момент. "Cookies" не збирають особисту інформацію про вас і не передають нам ваші контактні дані. Вони також не отримують жодної інформації з вашого комп'ютера.

Ми використовуємо "cookies" для визначення характеристик Сайту та пропозицій, які вам найбільше подобаються, з метою надання вам більше інформації, яка вас цікавить. Крім того, "cookies" допомагають підтримувати функції безпеки і зробити Сайт безпечним, захищеним і зручним. Вони забезпечують підтримку функцій безпеки та їх роботу. "Cookies" також допомагають нам визначити кількість і частоту запитів і виявляти відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з Сайту.

Як заборонити приймати нові cookies у браузері клієнта, як отримувати повідомлення від браузера, що ви отримали нові cookies, або як відключити cookies:

Важливо врахувати:

  1. Конфігурація налаштувань файлів cookie для веб-браузерів на мобільних пристроях може мати відмінності.
  2. Важливо пам'ятати, що повноцінна робота нашого Сайту можлива лише за умови використання файлів cookie.
  3. Вимкнення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту Сайту та неповного функціонування наших сервісів.

Посилання на політику конфіденційності сторонніх сервісів, які ми використовуємо на Сайті:

3. Ваші права

Ви маєте право вимагати доступу до своїх особистих даних, коригування будь-яких неточностей в них та видалення своїх особистих даних з наших систем, за винятком випадків, коли збереження цих даних є обов'язковим згідно з чинним законодавством.

4. Зміни в Положенні

Ми можемо періодично оновлювати цю політику конфіденційності і публікувати оновлення на цій сторінці. Прохання періодично перевіряти цю сторінку, щоб отримати останню інформацію щодо наших положень.

5. Контакти

Ви можете відкликати свою згоду на використання ваших особистих даних в будь-який момент. Для цього просто надішліть нам листа електронною поштою за адресою: data@talvi-ukraine.com.

Топ продаж

Не пропустіть вигідні
пропозиції по розсилці!
Підпишіться на email розсилку або чат-бот в зручному мессенджере